Dillinger-pasta

Dillinger-pasta

Alkaako hipsteröityvä somepastakulttuuri ottamaan pattiin? Nyt sihen on ratkaisu! Rumble-Mäkinenkin tätä rakastaisi, eli Dillinger-pasta! Toki olen ottanut astetta porvarillisemman lähestymistavan ja vaihtanut ainekset hiukan parempiin, mutta ainakin tällä testosteronistaan huolissaan olevat keski-ikäiset miehet saavat taas uutta puhtia vaikka rakennushommiin.

Ainekset ovat (per annos):
– n. 200g Hyvälaatuinen pasta (itse käytin tagliatellea, mutta penne voisi toimia myös)
– 200 g naudan jauhelihaa
– 50 g ilmakuivattua kinkkua
– 100 g chorizomakkaraa
– 2 kpl punasipuleita

Lisäksi mausteeksi:
– grana padano- tai parmesanjuustoa
– suola, pippuri, rosmariini, salvia
– basilika tai joku muu vihreä koristeeksi

  • ruskista jauheliha, laita mukaan silputtu kinkku ja chorizomakkara paloina
  • marinoi punasipuli sopivankokoisina paloina balsamico-sokeriseoksessa (kuullota sipuli pannulla, käännä puoliteholle, lisää balsamicoa ja fariinisokeria ja keittele hiljalleen)
  • kaada kypsä pasta lihojen joukkoon ja sekoita, purista joukkon limen mehu
  • lisää joukkoon sipuli, kaada annos lautaselle ja lisää päälle kourallinen juustolastuja
  • koristele vihreällä ja nauti
  • muista tarkistaa verenpaineesi ja tutkia, olisiko syytä taas lääkärintarkastukselle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *