Alkaako hipsteröityvä somepastakulttuuri ottamaan pattiin? Nyt sihen on ratkaisu! Rumble-Mäkinenkin tätä rakastaisi, eli Dillinger-pasta! Toki olen ottanut astetta porvarillisemman lähestymistavan ja vaihtanut ainekset hiukan parempiin, mutta ainakin tällä testosteronistaan huolissaan olevat keski-ikäiset miehet saavat taas uutta puhtia vaikka rakennushommiin.
Ainekset ovat (per annos):
– n. 200g Hyvälaatuinen pasta (itse käytin tagliatellea, mutta penne voisi toimia myös)
– 200 g naudan jauhelihaa
– 50 g ilmakuivattua kinkkua
– 100 g chorizomakkaraa
– 2 kpl punasipuleita
Lisäksi mausteeksi:
– grana padano- tai parmesanjuustoa
– suola, pippuri, rosmariini, salvia
– basilika tai joku muu vihreä koristeeksi
- ruskista jauheliha, laita mukaan silputtu kinkku ja chorizomakkara paloina
- marinoi punasipuli sopivankokoisina paloina balsamico-sokeriseoksessa (kuullota sipuli pannulla, käännä puoliteholle, lisää balsamicoa ja fariinisokeria ja keittele hiljalleen)
- kaada kypsä pasta lihojen joukkoon ja sekoita, purista joukkon limen mehu
- lisää joukkoon sipuli, kaada annos lautaselle ja lisää päälle kourallinen juustolastuja
- koristele vihreällä ja nauti
- muista tarkistaa verenpaineesi ja tutkia, olisiko syytä taas lääkärintarkastukselle