Parisuhdeblogimme on kuollut

Parisuhdeblogimme on kuollut

Aloitimme Demin kanssa blogin pitämisen toista vuotta sitten ja sen nimi löytyi omasta sisäpiirivitsistämme. Sen jälkeen Demi on valmistunut, aloittanut vastuullisen työn ja keskittynyt paljon muihin asioihin – ja haluaisi kaiketi jättää koko blogielämän taakseen. Kirjoittamista riittää muutenkin, joten ajatusten avaaminen kaikkien nähtäväksi saattaa tuntua enemmän rasitteelta. Ymmärrän.

Sitävastoin itse sain taas uutta pontta jatkaa tätä omaa vanhaa blogiani, jonne viimeisten muutamien vuosien aikana onkin pudonnut vähän sekalaista sisältöä. Tämä ei ole ollut – eikä tule olemaankaan mikään päivittäisblogi, vaan sellaisten kokonaisuuksien hautomo, joiden kokoaminen yhteen paikkaan on rakentavampaa kuin lähteä rakentamaan niitä joka kerta toisaalla uudestaan.

Siirsin myös 1638:n sisällöt tänne, joten ne eivät ole minnekään kadonneet. Selailkaa vaan tästä menneisyyteen, niin siellä ne ovat. Tosin kuvat ovat siirrossa vaihtaneet paikkoja, joten ilmoitelkaa vaikka kommenteissa jos huomaatte omituisuuksia. Koska Demi on osa elämääni, en ihmettele jos häntä näkyy täällä jatkossakin, mutta jotenkin en usko, että hän tänne(kään) jaksaa kirjoitella.

Kaikella rakkaudella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *