Kesä on ohitse, mitä seuraavaksi?

Nyt kun katselen ulos, on ilmiselvää että syksy on täällä. Toki toivon aurinkoa vielä riittävän, mutta takin saa jo kaivaa kesävarastosta. Kesä on mennyt erinomaisesti ja varsinkin heinäkuun Museokortti-kiertue oli paras yksittäinen kokemukseni. Sen ylittänee ainoastaan se, että olen saanut viettää kesän tuon kuvassa olevan eliön kanssa.

Meistä kahdesta minulla on tällä hetkellä enemmän sisällöntuottamisen paloa, osittain varmasti siksi, että Demillä on kalenteri tiiviimmin täynnä opiskelujen vuoksi. Oma arkielämäni pyörii inspiraatioiden ja sisällöntuottamisen parissa – eikä se voi olla heijastumatta siihen, mitä haluaisin kertoa.

Siksi on jotenkin hassua, että en ole saanut kirjoitettua tänne yhteiseen blogiimme pitkään aikaan. Lähes joka päivä kuitenkin saan suhteestamme irti jonkin älynväläyksen, minkä koen olevan kiinnostavaa ja ennenkaikkea avaavan vastaavanlaista ajattelua myös muille jotka ovat samanlaisessa tilanteessa kanssani.

Ehkä pitäisikin vain purkaa ajatuksia tasaisemmin, välittämättä siitä onko niissä tarkempaa pointtia tai opetusta? Tai sitten pitäisi hioa tarkemmin ajatuksiaan, jotta ne synnyttäisivät enemmän kommentteja kuten aiempi postaukseni kuusivuotiaan kanssa kamppailusta.

Toisaalta, haluaisin luoda myös vuoropuhelua, sillä varmasti on monia lukijoita joille suhteemme on edelleen jonkinlainen ihmetyksen aihe, missä joko minun tai Demin motiiveja kyseenalaistetaan. En tiedä syntyisikö siitä mitään parempaa kun usein ihmisten käsitykset toisista ovat valitettavan fakkiutuneita, mutta kannattaisi kenties yrittää.

Mitä mieltä itse olet? Mikä on mielestäsi kiinnostavin asia mitä suhteestamme haluaisit tietää? Yritän tehdä ”all out” -henkisen blogipostauksen tai kenties jopa videon lähitulevaisuudessa.


2 thoughts on “Kesä on ohitse, mitä seuraavaksi?

  • 29.9.2019 at 13:40
   Permalink

   Tää on sen verran hyvä kysymys, että varmaan ansaitsee ihan oman postauksensa. Mainitsen Demille aiheesta, koska ollaan toki puhuttu asiasta monta kertaa.
   -Jarkko

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *