Mitä helvettiä, Hesburger?

Mitä helvettiä, Hesburger?

Myönnän. Mä en ole enää ollut pitkään aikaan pikaruoan ystävä. Siitä lähtien kun tajusin kuinka helppoa on itse valmistaa eeppisen hyviä hampurilaisia, olen jättäytynyt lähes kokonaan McDonaldsin ja Hesburgerin asiakkaiden ulkopuolelle. Arkiaikataulujen joskus pakottaessa muuttamaan laadukkaan lounaan nopeasti suoritetuksi ravintoabsorboinniksi, olen toki huomannut McDonaldsin euron juustoille olevan vaikea löytää voittajaa. Tästä syystä esimerkiksi Hesburgerissa olen viimeisen vuoden aikana käynyt kai kahdesti. Toisen kerran tänään. Ensimmäisen kerran siksi, kun joku pakotti.

Siksi tää tuli kai niin suurena yllätyksenä.

Oi kertokaa te jotkut enemmän turkulaisen burgermafian palveluita käyttävä entiteetti: Kuinka kauan Hesburgerin burgerpihvit on tehty huopamatosta?

Kyllähän mä olen jo kauan pystynyt sisäistämään sen, että jossain Hesburgerista on ihan turha odottaa tuuman paksuista anguspihviä sinne juustoburgerinsa väliin. En silti edes tiennyt olevan edes fyysisesti mahdollista, että jauhelihasta saa valmistettua noin ohuen pihvin. Vituttaa ihan himppasen, ettei ollut työntömittaa mukana, eikä kuva anna oikein mitään kunnollista mittasuhdettakaan. Jokseenkin turvallista olisi kuitenkin noin sämpyläasiantuntijan (oon syönyt aika paljon sellaisia, joka siis tekee musta automaattisesti läskin lisäksi myös asiantuntijan) ominaisuudessa sanoa ton keskimmäisen sämpyläosan olevan noin 10 mm korkea, jolloin siis pihvi on parhaimmillaankin kolme milliä.

SIIS VITTU OIKEASTI! Kolme-vitun-milliä! KOLME! Jos saatana vessapaperiruudun taittaa kahdesti, niin siitäkin tulee jo paksumpi kuin Hesburgerin pihvistä. Kuka saatana maksaa burgerista jonkun perkeleen viisi euroa ja sen siitä perkeleen kreppipaperista kaivettuaan huomaa, että pihvi on jonkun hiirenpierunkuoren paksuinen? VITTU MITEN TUOLLAISESTA SAA EDES MITÄÄN LIHAA! Pihviperkelehän sekoittuu käärepaperiin, ellei sattuis olemaan sämpylöiden välissä! Pitäiskö ens kerralla liottaa sitä ennen syömistä jossain nesteessä jos ne vaikka unohti turvottaa sen? Miksi ne ylipäätään enää viitsii laittaa tollasta sämpylöiden väliin? Tarjoais vaan burgerit ilman sitä. Majoneesi-salaatti-burger. Vois brändätä sen vaikka ”Åbo kickelburgeriksi”.

Vitun turkulaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *