Miten saat itseäsi selvästi paremman näköisen tyttöystävän?

Aloitin tämän kirjoittamisen jo kuukausia ennen tätä, mutta en pystynyt oikein tiivistämään asiaa tarkemmin. Tänään Facebookin miestenhuoneella näin postauksen, jossa oli video tanssivasta thaimaalaisesta tyttöystävästä (tai pikemminkin ”tyttöystävästä”) ja lyhyt kirjoittajan kehu siitä, miten tämä palvelee häntä.

Tämä ei juuri hätkäyttänyt, lähinnä muistutti siitä, millaista keskustelua monet miehet käyvät omista suhteistaan – ja se harmittaa. Pelkästään siksi, että se kertoo niin paljon siitä millaisissa suhteissa monet ovat.

Ja tietysti myös eniten kirjoittajasta itsestään.

Osalla miehistä on valitettavasti enemmän tahtoa kuin kykyä hankkiutua parisuhteeseen. Näistä ihmisistä valtaosa on toki sellaisia, joilla se kyvyttömyys on ihan sympaattista ja se hiljalleen katoaa sitä mukaa kun he ymmärtävät tarkastella testosteronipäissään myös ympäröivää maailmaa. Tämä yleensä tapahtuu siinä 20+ ikäisenä, jolloin todellinen aikuisuus alkaa hiljalleen ottaa valtaa teinipojista.

Joillakin sitten kestää vähän pidempään ja heihin kuuluvat ne, jotka ovat aiheesta äänekkäimpiä myös internetissä. He eivät välttämättä ajattele olevansa luojan lahjoja naisille, mutta heillä on vaan kyvyttömyyttä nähdä syytä itsessään. Heille usein naiset ovat ämmiä tai huoria, jotka ovat pinnallisia ja prinsessaunelmiinsa uppoutuneita.

Toki tässäkin saattaa olla osasyytä, mutta ei puhuta nyt siitä. Puhutaan siitä, miten miehenä unohtaisit incel-tittelin antaman tekosyy-suojan ja pääsisit eteenpäin elämässäsi:

1: Ole itsevarma

Useimmilla miehillä (ja miksei naisillakin) on jossakin välissä elämäänsä epävarmuutta omasta itsestään siinä määrin, että se vaikuttaa siihen millaisena hän kuvittelee muiden hänet näkevän. Niin minullakin. En muista tarkalleen, mutta olisinko ollut noin 25-30 vuotias, kun pääsin siitä ylitse. Opin hyväksymään itseni niin, että päätin vähät välittäväni siitä, mitä muut minusta ajattelevat.

Laumasieluisuus on siis ensimmäinen asia, mikä kannattaa unohtaa. Älä tee mitään vain siksi, että ”kaveripiirisi” (joista kaikki todennäköisesti ovat yhtä heikkoja itsetunnoltaan) odottaa sinun niin tekevän.

2: Älä katsele vain prinsessoja

Demi joskus kysyi minulta, olisinko hänen kanssaan jos hän olisi vähemmän viehättävä. Vastasin jotakin ympäripyöreää silloin, mutta nyt kun olen kysymystä pohtinut pidempään, vastaan, että todennäköisesti olisin. 

Ensimmäinen seikka, joka ulkonäöstä kannattaa muistaa, on se, että se katoaa. Erityisesti naisilta. On vanha sanonta, että naiset rupsahtavat ja me miehet muutuimme charmanteiksi herrasmiehiksi. Tämä tosin kertoo enemmän siitä, että siinä missä stereotyyppisesti me miehet annamme arvoa enemmän naisen ulkonäölle, niin naiset osaavat parinvalinnassaan antaa arvoa myös muille ominaisuuksille.  

Tästä osaamisesta kannattaa ottaa myös oppia, sillä mikään ei rakenna parisuhteestasi parempaa kuin se, että keskityt enemmän siihen, mitä potentiaalisen kumppanisi pään sisällä liikkuu. Kun sen ymmärrät, huomaat paljon muitakin asioita hänessä kuin kyvyn kääntää muiden miesten päitä.

Ja miten tämä liittyy siihen, että saisit tällä ohjeella selkeästi itseäsi paremman näköisen tyttöystävän?

No siten, että jos kaiken jälkeen nainen haluaa olla vielä kanssasi, voit olla hyvällä tuurilla yhtä onnekas kuin minä. 

3: Älä valehtele

Tämä liittyy vähän itsevarmuuteen sillä, että ainoastaan oikeasti itsevarma voi olla liioittelematta itseään tai saavutuksiaan. Jos olet itsevarma, sinulla on myös varaa ottaa riski sen suhteen, että vastakkainen sukupuoli – tai siis ylipäätään kiinnostuksesi kohde pitää sinua heikompana kuin olet. Kysy itseltäsi – ellet osaa olla rehellinen siitä, millainen olet, miksi kukaan haluaisi olla kanssasi?

4: Älä ole kusipäinen luuseripaska

Hirvittävän helppo asia sisäistää. Ole kiltti läheisillesi ja tuntemattomille. Auta pyyteettömästi. Ole ylipäätään hyvä ihminen, erityisesti vanhemmillesi.

Vaikka et tällä saisikaan helpommin pillua, pidät itsestäsi enemmän ja kadut tekemisiäsi vähemmän.

5: …mutta älä ole myöskään hyväuskoinen heittopussi

Älä ole sukka, joka antaa kaikkien juosta ylitsesi. Ole kunnianhimoinen, aseta itsellesi päämäärä, vaikka se olisi joka päivä erilainen. 

Lopuksi

Olen pahoillani, jos aloitit tämän postauksen lukemista toivoen maagista reseptiä sille, miten saisit itseäsi paremman (näköisen) tyttöystävän. Tämä ei kuitenkaan tarjoile sinulle valmiita vastauksia, vaan ainoastaan sen, millaisia teesejä olen itse noudattanut ja eräänä päivänä olenkin vain herännyt Demin kaltaisen naisen vierestä. Yhä uudelleen.

Minulla ei siis ole valmiita vastauksia.

Mutta minulla on nämä vinkit, jotka kai voisi tiivistää näin:

1.) Ole aina oma itsesi
2.) Ole rehellinen. 
3.) …myös itsellesi.
4.) Älä odota mitään.
5.) Älä vaadi mitään.
6.) Anna itsestäsi enemmän kuin saat.

Jos nuo kuusi sääntöä tuntuvat vaikealta, aloita tästä:

1.) Älä ikinä sano naista ämmäksi, akaksi tai huoraksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *